Dell’Antica Osteria del Porto
12.-
Focaccia Olive Oil, Rosmary (1a/6b)
20.-
Barzotto egg, asparagus and alpine butter
6 pezzi 16.-
12 pezzi 28.-
Burgundy snails
20.-
Oriental vacuum cooked char
6 pezzi 24.-
Beef carpaccio, Parmesan cream, dried tomatoes and endive salad
20.-
Asparagus cream, smoked salmon and rye bread
18.-
Carrot cream, ginger and yogurt
18.-
Vegan Curry (1b, 2b, 4b, 5b, 6b, 8b, 9b, 10b, 11b)
22.-
Tub gurnard risotto, fennel, dill and crustacean sauce
20.-
Tagliolini pasta with asparagus, Tessin Zincarlin cheese
22.-
Pappardelle pasta with hare stew and cinnamon
20.-
Conchiglioni pasta with ricotta, provola cheese, zucchini and basil
*Piatto in condivisione minimo 2 persone 79.-
Lamb ribs and cumin vegetables
38.-
Sage and butter veal wing, polenta and asparagus
-36
Salmon, peas and sorrel stew
6.-
Friarielli Garlic, Oil, chilly pepper
6.-
Green Salad
8.-
Mixed Salad
6.-
Baked potatoes
6.-
Seasonal veggie curry sauce
6.-
Black Wholen wheat rice
7.-
French fries
32.-
Beef tartare and toasted Valle Maggia bread (1a/5b/8b/9b/7a)
30.-
Cantabrico anchovy, burrata cheese and toasted bread (1a/4a/7a/8b/9b)
22.-
Mezza porzione/Half a portion 15.-
Home-made spaghetti, black Valle Maggia pepper and cheese (1a/3a/8b/7a/12a)
42.-
Sliced glilled tenderloin With Rosemary
30.-
Our Fish & Chips of the lake (1b/4a/8b/9b/10b/12b)
16.-
Apple Tart with vanilla Ice cream ( coocking 15 min ) (3b/7a/8b/1a)
22.-
Polenta whit curled octopus (4a,7a)
18.-
Ticino and Italian cheeses with Honey (7a)
12.-
Special pasta for Children with tomato sauce (1a/8b/9b)
10.-
Special pasta for Children with Butter (1a/7a)
16.-
Chicken Nuggest and French fries (1a/3b/5b/7b/8b/9b/10b)
7.-
French fries (8b,1a)
3.50.-
Ice Cream Vanilla, Chocolate (1b/3b/8b)
12.-
Create Your Tiramisù (1a/3a/5b/7b)
12.-
Crucked up millefoglie (7a,1a,3b,8b,4b)
10.-
Coffee ice cream with coffee and Amaretto di Saronno (3b,7a,8b)
3.50.
Gelati/Ice cream : cioccolato/vaniglia/caffè (1b/3b/8b/) Sorbetti: Lemon/Passion Fruit/Mango/Grapes/Apple/Pear
12.-
Liquorice and coffee semifreddo
12.-
75% dark chocolate mousse, mandarin and Grand Marnier
4.50.-
4.-
5.-
4.-
4.-
3.50
3.80
6.-
5.-
8.-
2.80
3.80
5.-
4.-
15.-
10.-
10.-
6.-
7.-
5.-
4.50
7.-
5.-
4.-
7.50
5.50
4.50
da CHF 7.- a CHF 15.-
12.-
7.-
da CHF 8.- a CHF 15.-
7.-
7.-
12.-
10.-
Allergie e intolleranze alimentari*
“dettagli sulle sostanze che possono provocare allergie o altre reazioni indesiderate sono ottenibili dal personale”
* Persone con allergie e Intolleranze alimentari sono pregate di fare presente al Ns personale di Sala, per studiare assieme un menù ad Hoc
Dear customer if food allergies do this to our staff
Tutte le Carni servite sono di prima qualità e provengono da grandi allevamenti:
All Meat served in Our Restaurant are First Quality
Carni / Meat
Svizzera
Italia
Francia
Pesci e prodotti ittici
Seafood
Svizzera
Italia
Francia
Est Europa Americhe
Lord Byron
Provenienze Alimenti:
Manzo: CH, Argentina, Uruguay, Italia, Irlanda, Austria.
Vitello: CH, Francia, Italia.
Faraona e Galletto: CH, Austria.
Tonno: Fao 71.
Moscardini: Fao 34, 37.
Capriolo: CH, AU, UK.
Luccio: fao 27,Persico Fao 27.
Cervo: New Zeland.
Cozze Fao 37,Cernia Fao 37.