Dell’Antica Osteria del Porto
12 pz. per 28.-
6 pz. per 16.-
Bourguinon Snails (1a)
12.-
Focaccia Olive Oil, Rosmary (1a/6b)
22.-
Mediterranean style prawns
22.-
Provencal Crispy cabbage with aioli sauce
20.-
Pumpking flan, Parmesan fondue and glazed chestnuts
24.-
Cold cut ham
18.-
Pumpkin soup and sour cream
20.-
Onions soup with grilled gruyères
18.-
Vegan Curry (1b, 2b, 4b, 5b, 6b, 8b, 9b, 10b, 11b)
22.-
Risotto with white lard, pink pepper and liquorice
20.-
Gnocchetto della nonna home made
22.-
Fusilloni pasta, pumpkin, squid and fresh oregano
22.-
Sedanini pasta with vegan ragout
60.-
Saddle of venison and his side dishes – Su prenotazione/On request
92.-
Beef Wellington fillet min 2 people
34.-
Duck breast, honey and red cabbage
33.-
Salted Cod Livornese style
6.-
Friarielli Garlic, Oil, chilly pepper
6.-
Green Salad
8.-
Mixed Salad
6.-
Baked potatoes
6.-
Seasonal veggie curry sauce
6.-
Black Wholen wheat rice
7.-
French Fries
32.-
Beef tartare and toasted Valle Maggia bread (1a/5b/8b/9b/7a)
30.-
Cantabrico anchovy, burrata cheese and toasted bread (1a/4a/7a/8b/9b)
22.-
Mezza porzione/Half a portion 15.-
Home-made spaghetti pasta, black Valle Maggia pepper and cheese (1a/3a/8b/7a/12a)
42.-
Sliced grilled tenderloin with rosemary
30.-
Our Fish & Chips of the lake (1b/4a/8b/9b/10b/12b)
22.-
Polenta whit curled octopus (4a,7a)
16.-
Apple tart with vanilla Ice cream ( coocking time 15 min ) (3b/7a/8b/1a)
18.-
Ticino and Italian cheeses with Honey
12.-
Special pasta for Children with tomato sauce (1a/8b/9b)
10.-
Special pasta for Children with Butter (1a/7a)
16.-
Chicken Nuggest and French fries (1a/3b/5b/7b/8b/9b/10b)
7.-
French fries (8b,1a)
3.5.-
Ice Cream Vanilla, Chocolate (1b/3b/8b)
12.-
Create Your Tiramisù (1a/3a/5b/7b)
12.-
Crucked up millefoglie (7a,1a,3b,8b,4b)
10.-
Coffee ice cream with coffee and Amaretto di Saronno (3b,7a,8b)
3,50.-
Chocolate / vanilla / coffee / Toffee (vegan)
3,50.-
Lemon / Passion Fruit / Mango / Grapes / Apple / Pear
12.-
Chestnut crem and tangerines
12.-
Chocolate Cake with coulis Red Fruit
4.50.-
4.-
5.-
4.-
4.-
3.50
3.80
6.-
5.-
8.-
2.80
3.80
5.-
4.-
15.-
10.-
10.-
6.-
7.-
5.-
4.50
7.-
5.-
4.-
7.50
5.50
4.50
da CHF 7.- a CHF 15.-
12.-
7.-
da CHF 8.- a CHF 15.-
7.-
7.-
12.-
10.-
Allergie e intolleranze alimentari*
“dettagli sulle sostanze che possono provocare allergie o altre reazioni indesiderate sono ottenibili dal personale”
* Persone con allergie e Intolleranze alimentari sono pregate di fare presente al Ns personale di Sala, per studiare assieme un menù ad Hoc
Dear customer if food allergies do this to our staff
Tutte le Carni servite sono di prima qualità e provengono da grandi allevamenti:
All Meat served in Our Restaurant are First Quality
Carni / Meat
Svizzera
Italia
Francia
Pesci e prodotti ittici
Seafood
Svizzera
Italia
Francia
Est Europa Americhe
Lord Byron
Origine a dipendenza della reperibilità
Manzo: CH, Argentina, Uruguay, Italia, Irlanda, Austria
Vitello: CH, Francia, Italia,
Faraona e Galletto: CH, Austria
Tonno: Fao 71
Moscardini: Fao 34, 37
Capriolo: CH, AU, UK
Luccio: Fao 27
Persico: Fao 27
Cervo: New Zeland
Lepre: Argentina
Agnello: New Zeland
Cozze: Fao 37
Cernia: Fao 37
Salmone: Fao 27
Gallinella: Fao 27
Salmerino: CH
*A discrezione della reperibilità